LINKWEALTH CONSULTING neix de la voluntat de tres professionals d’ajudar a les empreses en l’àmbit internacional a instal·larse a Andorra aprofitant l’obertura econòmica del país i la seva fiscalitat favorable.

Des de la seva fundació, LINKWEALTH CONSULTING neix amb una voluntat específica i alhora multi disciplinar en l’àmbit empresarial, fiscal, financer i immobiliari, mitjançant una especialització dels seus components, fonamentant les seves competències en l’àmbit de la implementació de noves activitats i la consultoria estratègica.

La nostra missió és donar resposta a les necessitats dels nostres clients, i ser capaços d’oferir un servei a cada demanda, una solució a cada problema i un interlocutor a cada pregunta. Volem ser la referencia per als nostres clients.

La nostra visió moderna i empresarial permet avançarnos als temps i proposar solucions innovadores a les empreses que volen iniciar una activitat a l’exterior i sempre tenint en compte el model de negoci de cada una.

Compliment de normes deontològiques i d’ètica professional: els nostres professionals es comprometen a dur a terme la seva tasca dins del marc legal vigent i sota el més estricte compliment del principi de confidencialitat.

Som un despatx essencialment pragmàtic, molt proper al client amb un tracte directe i immediat, plurilingüe i que basa el seu èxit en la eficiència de la nostra manera de treballar. Valorem cada client com un cas únic i per tant les nostres solucions són úniques i a mida.

La experiència i formació dels socis és la garantia del nostre èxit, ja que no nomes es fonamenta en una sòlida base tècnica sinó també en una dilatada experiència empresarial.

  • entrada interlinkand 2
  • despacho interlinkand 1
Parlem?

Els nostres serveis van dirigits a empreses i professionals d'àmbit internacional que volen reduir la seva factura fiscal.

Parlem?