Un tractat de pau signat el 1278 entre el comte de Foix i el bisbe d’Urgell és l’origen del peculiar sistema institucional del Principat d’Andorra. Des de llavors, més de 700 anys de pau i neutralitat han marcat la història d’aquest petit país pirinenc que el 1993 va aprovar la seva Constitució i va entrar a formar part de les Nacions Unides i del Consell d’Europa.

Encara que és un país de 468 km2 i poc més de 70.000 habitants, a Andorra conviuen més de 45 nacionalitats, que configuren una societat multicultural i oberta i, alhora, orgullosa de la seva identitat, de la seva història i dels seus trets diferenciadors.

Raons per invertir a Andorra

La continuïtat institucional de més de set segles ha donat a Andorra uns nivells d’estabilitat política i seguretat jurídica que són clau per a la consolidació d’un marc legal que afavoreix els negocis.

La situació geogràfica d’Andorra, al cor de la Unió Europea, i un progressiu accés al mercat comú converteixen el país en un lloc propici per al desenvolupament d’activitats empresarials d’alt valor afegit. En els últims anys, Andorra ha obert la seva economia a la inversió estrangera i segueix treballant per homologar el seu model amb el de la resta de països europeus, potenciant els seus avantatges competitius.

Parlem?

Els nostres serveis van dirigits a empreses i professionals d'àmbit internacional que volen reduir la seva factura fiscal.

Parlem?