Els nostres serveis

Els nostres serveis van dirigits a empreses i professionals d’àmbit internacional que volen reduir la seva factura fiscal.

En un entorn de gran competitivitat és necessari ser molt eficients en els nostres costos i en la planificació de la nostra fiscalitat: nosaltres oferim estudiar la possibilitat de constituir societat a Andorra aprofitant l’obertura econòmica i l’homologació fiscal que permet la signatura de convenis per evitar la doble imposició.

  • Acompanyem l’empresa i les seves persones a establir-se a Andorra i realitzem tots els tràmits de constitució, obtenció de permisos, residencies, altes a CASS i qualsevol tramit relacionat.
  • Assessorem legalment en tot el que fa referencia a l’empresa i les persones que la componguen.
  • Realitzem tota la Gestió Corporativa necessària per el funcionament de la societat des de la Gestió Comptable, Laboral i Social, fins a la Fiscal i Corporativa.
  • Realitzem tots el tràmits d’Immigració necessaris per als vostres empleats i executius.
  • Facilitem la recerca de la millor ubicació per al vostre negoci o residencia.

¿ Perquè treballar amb nosaltres ?

La nostra missió és donar resposta a les necessitats dels nostres clients, i ser capaços d’oferir un servei a cada demanda, una solució a cada problema i un interlocutor a cada pregunta. Volem ser la referencia per als nostres clients.
La nostra visió moderna i empresarial permet avançarnos als temps i proposar solucions innovadores a les empreses que volen iniciar una activitat a l’exterior i sempre tenint en compte el model de negoci de cada una.
Compliment de normes deontològiques i d’ètica professional: els nostres professionals es comprometen a dur a terme la seva tasca dins del marc legal vigent i sota el més estricte compliment del principi de confidencialitat.
Oferim la nostra experiència per la millor planificació de les operacions en el marc d’un entorn amb visió internacionalMés informació
Us acompanyem en el procés de creació de la vostra empresa des del principi i fins a la posada en marxa de l’activitat empresarialMés informació
El nostre àmbit d’actuació va més enllà d’Andorra, ja que aprofitem les avantatges de diferents jurisdiccions arreu del mónMés informació
Som experts en la gestió del patrimoni immobiliari oferint solucions tant en termes de rendibilitat com d’òptima ubicacióMés informació
Parlem?

Els nostres serveis van dirigits a empreses i professionals d'àmbit internacional que volen reduir la seva factura fiscal.

Parlem?