Alberto Rossi
Alberto RossiFundador

Soci Fundador de LinkWealth Consulting. Empresa d’assessorament dedicada a l’optimització fiscal i tributària de clients d’àmbit internacional amb la clara vocació d’aprofitar els avantatges comparatius que ofereix el marc jurisdiccional del Principat d’Andorra. AJUDEM A LES EMPRESES DE TOT EL MÓN A INSTAL·LARSE A ANDORRA.

Sonia
Sonia
Va treure el diploma al Licee Comte de Foix d’Andorra i treballa en Comptabilitat des de 2008 cobrint càrrecs de diversa responsabilitat en els diferents departaments relacionats amb les finances de l’empresa. És una persona multidisciplinària i que s’adapta molt bé al treball en equip. Orientada a resultats.
Caterina
Caterina
Diplomada en el Licee Comte de Foix d’Andorra va ser gerent de les seves empreses i des de fa vint anys en el Sector Immobiliari on va aconseguir el títol d’ Agent de la Propietat. Molt versàtil en l’àmbit comercial s’ha especialitzat en el sector residencial d’alt standing i en inversions amb rendibilitat.
Parlem?

Els nostres serveis van dirigits a empreses i professionals d'àmbit internacional que volen reduir la seva factura fiscal.

Parlem?